torstai 10. toukokuuta 2018

Koski kuohuu


Tänään on ollut todella kaunis päivä! Innostaa kovasti kun aurinko paistaa ja ulkona tarkeni hengata jo t-paidalla! *tähän sellainen iloisuuskirmailu* Olin jo muutaman päivän ajatellut meneväni kuvaamaan tulvivaa koskea, ja tänään sitten tartuin tuumasta toimeen. Postauksen kuvat siis Pajakkakoskelta, Kuhmosta.


Aurinkotuoli tulvassa
(kuva: Noora)

Menin päivällä koiran kera pitkälle lenkille ja kävimme koirapuistossa. Kyllä kesän riemua näyttää olevan koirallakin, kun niin hulluna ravaa ympäriinsä ja pyörii nurmikolla.  Vielä kun nuo sulat kuivuisivat, niin ei kastuisi tossutkaan. Ja ehkä valkoinen koira pysyisi ihan hituisen enemmän valkoisena. Koska nyt meillä on harmaa koira miltei mustilla jaloilla! 
Valo-koiran kanssa käveltiin siskoni luokse kahville ja vauvaa katsomaan. Myöhemmin äitikin tuli sinne ja sitten haettiin grilliruokaa laiskuuttamme :P


Sillalla
(kuva: Noora)

Tänään tuli pyöräiltyä aika paljon. Tuntuu kyllä takapuolessa sekä selässä kipeältä. Jooga aktivoi lihaksia joita en tiennyt minulla edes olevan, mutta vähän pelottaa että rikon itseni pahemmin. Koska mun selkä ei ole tuntunut koskaan näin kipeältä. Sinne fysioterapialle pitäisi mennä viimeinkin käymään, kokeilen huomenna soittaa uudelleen terveyskeskukseen. Aion silti reippaasti suorittaa päivän joogavideon, rauhallisin liikkein ja kehoa kuunnellen. :) 


Kuhmon kirkko taustalla
(kuva: Noora)
 
Kun illalla tulin valokuvausreissulta kotiin, aloitin parvekkeen siivoamisen. Sitäkin hommaa olen suunnitellut tekeväni kohta viikon, joten olikin jo aika aloittaa! Äidiltä on katsottuna mattokin sinne valmiiksi, sen haen huomenna ja järjestelen loput tavarat paikoilleen. Olen miettinyt mitä kukkia hankkisi parveketta koristamaan? Minulla on yksi parvekekukkalaatikko jonka ajattelin täyttää jollain värikkäillä kasveilla. Myös terassipöydälle voisi laittaa jonkun pienen väriläntin pikkupurkkiin. Olin jo aamupäivällä lähdössä kukkaostoksille, kun siskoni muistutti että tänään on helatorstai, eli paikat on kiinni. No, huomenna sitten!


Kävelysilta koskella
(kuva: Noora)
 
Huomenna saan nauttia pitkästä aikaa ystäväni seurasta, koska hän tulee aamukahville luokseni. Muuten huomisen suunnitelmat on auki. Ajattelin siivota viikonloppua varten ja jos ilma on yhtä lämmin sekä aurinkoinen kuin tänään, taidan lähteä hulavanteen kera siskoni pihamaalle tanssimaan. Tai jos tämä selkäkipu ei hellitä, niin sitten vaikka viltin päälle ulos lukemaan.

Siinäpä tämän päivän kuulumiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? Jätä kommentti tähän, kiitos. ❤