torstai 19. huhtikuuta 2018

Pitääkö olla huolissaan?

Mä tykkään elämän pohtimisesta ja mun all time lemppari paneelikeskusteluohjelma on Pitääkö olla huolissaan, jossa ratkotaan katsojien huolia huumorilla maustettuna. Panelistit on aivan mahtavia ja ohjelmassa kuulee kyllä kaikenlaisia huolia. Ohjelmaa katsoessa huomaan, etten selvästi ole yksin huolissaan asioista. Se on helpottavaa tietää, että on kohtalotovereita.

Mä päätin kirjata tähän blogiini muutamia huolenaiheita, joita oon pohtinut. Jos jollakulla on vastaus mun huoliini, jätä se kommenttina kiitos!

(kuva: täältä)

Pitääkö olla huolissaan...

...kun lasta alkaa ärsyttää ja se menee kiukulla omaan huoneeseen lyöden oven vanhemman nenän edestä kii, näyttää äiti oven läpi lapselle keskisormea?

...kun ottaa puhelimen käteen katsoakseen kellonajan, katsoo kelloa ja laittaa puhelimen taskuun mutta tajuaa samantein, ettei ymmärtänyt näkemäänsä numerosarjaa ja joutuu katsomaan kellon heti uudestaan?

...jos useita kertoja päivässä kävellessä huoneen poikki yhtäkkiä pysähtyy, kun on totaalisesti unohtanut mitä olikaan tekemässä?

...kun televisiokanavilla surffatessa hetkeksi jättää Jersey Shoren kaltaisen realityshown näkymään, ja tajuaa yhtäkkiä katsoneensa sitä kokonaisen jakson, vaikka kyseisessä ohjelmassa ei ole yhtään mitään miellyttävää?

...jos ei pysty nukahtamaan hiljaisuuteen vaan on pakko kuulua jotain ääntä, esimerkiksi radio hiljaisella tai jotain rauhoittavaa musiikkia?

...jos muistaa ulkoa kaikki 150 alkuperäistä Pokemonia, muttei muista kertotauluja?

...kun tekee järkyttävän kovasti mieli syödä Hesburgerissa kerrosateria, mutta sen syömisen jälkeen tuntee olonsa huonoksi henkisesti sekä fyysisesti, mutta siitä nähden tekee sen taas jonkun ajan päästä uudestaan?

...kun monta kertaa keskustellessa muiden kanssa ei ymmärrä mitä toinen sanoo, mutta kun kysytään ymmärsinkö, vastataan kyllä ja keskustelun edetessä nyökytellään päätä niinku muka ymmärtäisi mitä toinen puhuu?

...jos katsoo joka päivä Ylen aamu- sekä iltauutiset, eikä silti oikein ymmärrä mitä SOTE käytännössä tarkoittaa?

...jos osti yli kaksi viikkoa sitten Dumle-karkkipussin, ja se on edelleen avaamattomana?

...kun pitäisi kirjoittaa huolia paperille, huolestuu ettei keksi tarpeeksi huolenaiheita?

Mistä sä mietit pitäisikö olla huolissaan?
Jätä vastaus kommenttikenttään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? Jätä kommentti tähän, kiitos. ❤