keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kirppikseltä pientä kivaa

Eilen käydessäni kissanhoitoreissulla menimme mutsin kanssa kirppiksen kautta. Mä rakastan kirppiksiä! Sieltä löytyy välillä vaikka ja mitä kivaa, kuten eilen :) Löytyi kasveja, mitä olen halunnut kotiani vihertämään jo kauan. Palapelin löysin, ipanalle Angry Birds-eväsrasiat (okei toinen on mulle) ja sitten kauniin valkoisen tarjotinpöydän. Viimeinkin sopivan kokoinen tarjotin! Mua on harmittanut ihan kamalasti kun myös joskus vuosia takaperin mun kaksi tarjotinta. Eikä vastaan ole vaan tullut sopivaa kokoa sopivalla hinnalla. Mutta tää tarjotinpöytä on kiva :) Sen lisäksi löydettiin kirjoja ja urheilutoppi. En muista milloin viimeksi olisi tullut noin monta ostosta kerralla tehtyä kyseiseltä kirpputorilta, mutta kiva kun nyt tärppäsi.

nukkumaija sekä rönsylilja pääsi isompiin ruukkuihin
(kuva: Noora)

Tämä päivä on mennyt kotosalla hengaamiseen. Sain hoitokoiran luokseni aamupäivällä samalla kun mutsi tuli käymään, jotta päästiin aloittamaan operaatio ikkunalauta. Kaikki pelit ja vehkeet oli valmiina ja merkittiin lankulle paikat ja alettiin poraamaan... ja jouduimme toteamaan että poranterä on ihan paska. Ei tuu reikää ei sitten millään! Nyt pitää sitten lykätä tätä projektia kunnes saan paremman poranterän. Tiedättekö sen tunteen ku on joku projekti mitä oot suunnitellu ja alat toteuttaa sitä mutta se joudutaan keskeyttämään ihan heti alkumetreillä jonku pikkujutun takia? Argh!

Päätin sitten alkaa multahommiin ja laitoin kirppiskukkasista kaksi uusiin ruukkuihin. Vielä pitää keksiä jostain yksi ruukku köynnöskasville. Mun persiljakin voi ihan hyvin, ihme kyllä! Tahtoisin saada jotain oikein hyväntuoksuisia yrttejä kasvamaan kotiini. Mulla oli muutama vuosi sitten oikein kunnon kasvihuoneparvekemeininki. Oli kaikkea chileistä, paprikoista ja tomaatista lähtien. Tosi ihanaa ottaa yrttejä ruokaan omasta puutarhasta, ja edullisempaakin kuin käydä ostamassa aina kaupasta.


puuha-peten peruskalustoa
(kuva: Noora)


Ilokseni pyykkituvan pesukone oli vapaana (viimein!!) joten sain lakanat sinne peseytymään.
Meidän taloyhtiön pyykkituvassa vallitsee viidakon lait!

Pyykkimestassa on varauskirjanen, mutta ihmiset eivät näytä osaavan käyttää sitä. MIKSETTE KÄYTÄ SITÄ? kysyn vaan.. *mutinaa* Vaikka kuinka olen varannut sinne ajan, niin monesti mennessäni pyykkien ja pesuaineiden kanssa pyykkitupaan, jonkun pyykit onkin siellä pyörimässä eikä varauskirjassa lue mitään. Se vähä ärsyttää, ku varauskirjan käyttötarkoitushan on nimenomaan varata se pyykkivuoro, jotta tietää milloin pääsee pesemään pyykkiä. Ehkä mä pian löydän sopivan pesukoneen itselleni, ois kiva.Nyt mä voisin lähteä käyttämään hoitokoiran lenkillä. Sitten tiskit, ehkäpä kuppi teetä ja House telkkarista. Kirppikseltä löysin myös 1000 palan panorama palapelin, jonka ajattelin laittaa tekeille. Viimeksi ostin aivan mahdottoman palapelin, jossa pelkästään jo reunapaloista löytyi paljon paloja, jotka sopivat useampaan paikkaan. Oli aika mahdoton tehtävä se palapeli! Jospa tämän uuden kanssa sujuu paremmin.

2 kommenttia:

  1. Ihana kasvi ja nuo ruukut <3 Tekisi joskus mieli koota super iso palapeli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans noista ruukuista, kirpparilöytöjä nekin ;) Mulla on nyt viimeksi tehty 1000 palaa, sitä ennen 1500 palaa. Seuraavaks kun palapelejä tilaan niin varmaan sitten ois se 3000 palaa edessä!

      Poista

Jotain sanottavaa? Jätä kommentti tähän, kiitos. ❤