maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kainuu sateenkaaren väreissäSosiaalinen media on ollut hyvinkin sateenkaarevissa väreissä, koska juuri juhlimme Helsinki Pride -viikkoa. Itse en valitettavasti päässyt kulkueeseen osallistumaan, koska olimme viettämässä perhelomaa koululaisen kanssa Turussa. Mutta ei hätää minulla, en jää kaikesta Pride-fiiliksestä paitsi, koska:

Enää viikko Kainuu Pride 2018 tapahtumaan jee! Tämä sateenkaarikansan juhla järjestetään kainuussa jo kolmannen kerran, tänä vuonna 6.-8.7 Kajaanissa. Vuoden teemana on Rakkaus - Oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi <3 Tapahtuma sisältää mm. vertaistapaamisia, keskustelutilaisuuksia, K18 jatkot ja sateenkaarevan messun.  Eniten odotan lauantain Pride Picnic tapahtumaa, johon minäkin olen menossa vannetanssihommiin. Tarkempi ohjelmisto löytyy Kainuu Priden fb-sivulta sekä allaolevasta kuvasta.


On hienoa, että vuosi vuodelta tapahtumaan on osallistunut enemmän porukkaa. Ja faktahan se on, että Kainuu tarvitsee tätä. Olen ollut Kainuun Seta yhdistyksen perustamisessa sekä toiminnassa alusta asti mukana ja siinä ohessa huomannut, että Kainuussa on a) edelleen hyvin paljon ennakkoluuloja sekä jopa vihapuhetta erilaisia seksuaalisia suuntautumisia tai sukupuolen ilmaisuja kohtaan, sekä b) on paljon ihmisiä, jotka ovat tiukasti kaapissa ja kaipaavat vertaistukea, nimenomaan tuon a-kohdan takia. Siksi yhdistyksen toiminta on tärkeää ja siksi tämä tapahtuma on erityisen tärkeä.

Toivotan ihmiset lämpimästi omalta osaltani tervetulleiksi tapahtumaan. Tule juuri sellaisena kun olet ja haluat. Tule pitämään hauskaa! Jos omista touhuistani ja hommistani ehdin, koitan saada kuvia tapahtumasta sitten tänne bloginkin puolelle. Postausta tapahtumasta on ainakin tulossa sitten ensi viikolla!

Nähdään Kainuu Pridessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? Jätä kommentti tähän, kiitos. ❤