lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kesä voitti somen

Istun jälleen kerran oman työpöytäni ääressä, omassa olohuoneessani. Matkustin pari päivää sitten takaisin kotikaupunkiini. Olin ollut kesälomareissulla rakkaani luona etelässä muutaman viikon. Vasta nyt minä maltoin asettua istumaan tietokoneen ääreen ja sain blogieditorin auki.

Hellepäivät hellivät monta viikkoa etelässä, joten viimeisenä mielessäni oli istua sisällä tietokoneen ruutua tuijottamassa. Toki vähän kolkutti ja harmitti että tuli näin pitkä tauko blogiteksteistä.. Mutta hitto hei, sain nauttia kesähelteestä toukokuussa! Enkä pelkästään yhden tai pari päivää, vaan muutaman viikon! Ja mikä parasta, sain nauttia näistä ihanista päivistä rakkaani kanssa ystäviemme seurassa ja koin mitä mahtavimpia hetkiä! Hetken blogihiljaisuudelle oli siis mielestäni hyväksyttävät perustelut. Halusin vaan kertoa että täällä ollaan edelleen.

Mutta nyt ollaan palattu taas arkeen! Säätiedotuksesta ei saa selvää että onko se on luvannut viikonlopuksi sadetta vai lämmintä ilmaa. Eli saatan olla mökillä tai sitten en. Mutta uskon että palaamme normaaliin päivitystahtiin pian. Nyt kun olen saanut purettua mun reissukassit, pestyä matkapyykit ja omistautunut täysin pienelle koululaiselleni muutaman päivän ajan, voin keskittyä paremmin kirjoittamiseen taas pian. Sitten luvassa kertomusta lomastani ja kaikkea muuta mukavaa!

Nyt kuitenkin on mentävä, koska lähdemme elokuviin koululaisen kanssa. Kauan odottamamme ensi-ilta on viimein koittanut ja sekä poika että äiti ovat molemmat yhtä innoissaan. Koska onhan Jurassic Parkit nyt vaan yks kovin leffasarja koskaan, ollut minun lemppari jo pienestä asti. Hienosti on dinofanitus periytynyt koululaiseenkin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain sanottavaa? Jätä kommentti tähän, kiitos. ❤